Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Surdeig

Stekt surdeigsbrød delt

Surdeig

Å bake med surdeig blir stadig mer populært. Lær hvordan du lager surdeigsstarter selv, hvordan du mater starteren og hvordan du lykkes med surdeigsbaking.

  • Surdeigsstarter

  • Aktiv surdeigsstarter

  • Surdeigsbrød - alt du trenger å vite!

  • Grovt surdeigsbrød

  • Snitte surdeigsbrød – 5 snittetips!

  • Knekkebrød av surdeigsrester

  • Surdeigsbrød

NOEN KJAPPE SURDEIGSTIPS

Bruk gjerne økologisk mel.

La glasset stå på benken om du ønsker å få fart på surdeigen.

Oppbevar i kjøleskapet med tett lokk om du ønsker å roe ned surdeigen.

Gi deigen god tid til å heve og utvikle smak.

Ikke gi opp! Å utvikle en god surdeig tar tid!

Hvordan snitte surdeigsbrød