Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Horn med ost og skinke

Ingredienser

1 porsjon deig gir 18 horn

  • 1 kg hvetemel
  • 1 pose tørrgjær
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 65 g margarin
  • 2,5 dl melk
  • 3 dl vann
  • 2 stk. egg til pensling
  • 2 dl sesamfrø eller valmuefrø til pynt

Ost- og skinkefyll:

  • 18 skiver kokt skinke
  • 36 skiver hvitost
Del

Ost- og skinkehorn

(45)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Deilige horn fylt med ost og skinke er herlig å servere rykende ferske rett fra stekeovnen, men egner seg så klart også i matpakka og som turmat (de kan varmes på bålet!). Lag dobbel porsjon når du først er i gang, så har du deilige horn på luringa i fryseren når du har lyst på noe godt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1 porsjon deig gir 18 horn

  • 1 kg hvetemel
  • 1 pose tørrgjær
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 65 g margarin
  • 2,5 dl melk
  • 3 dl vann
  • 2 stk. egg til pensling
  • 2 dl sesamfrø eller valmuefrø til pynt

Ost- og skinkefyll:

  • 18 skiver kokt skinke
  • 36 skiver hvitost

Slik gjør du

 

trinn du kan merke av
Hvis du baker for hånd uten kjøkkenmaskin, kan det være greit å holde igjen noe av melet.

Hornene er aller best når de er nystekte, men egner seg også godt til frysing. 

Horn med ost og skinke

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 04.02.2023 09:41:05