Fine scones Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Scones smaker best nystekte, gjerne med syltetøy/rørte bær og litt krem, rømme eller kremost til en kopp te. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 5Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 porsjon gir ca. 15 scones 71⁄2 dl hvetemel 4 ts bakepulver 1⁄2 ts salt 100 g kaldt smør 1 stk egg 3 dl melk Slik gjør du Bland hvetemel, bakepulver og salt. Smuldre inn smøret og tilsett egg og melk. Rør deigen sammen. Ikke jobb med den for lenge da den lett blir seig, noe som fører til tørre scones. Er deigen klissete, tilsettes litt mer hvetemel. Ha deigen over på et melet bakebord og kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv ca 2 cm tykk. Stikk ut rundinger med et melkeglass eller en kopp, som plasseres på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i varm stekeovn på midterste rille, 225 ᵒC i 12-15 min. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.