Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter

Slik gjør du

Server fiskepinner med råkost og potetmos eller kokte poteter. Remulade smaker også godt til.

Til variasjon kan du gjerne ha litt revet sitronskall, ulike krydder og friske urter i melblandingen.

Har du brød som er blitt tørt er det supert å lage eget griljermel.