Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gulrot og søtpotetpurè med kjøttdeig

Gulrot- og søtpotetpuré med kjøttdeig

Ingredienser

porsjoner

Puré (suppe):

  • 800 g søtpotet
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 2 ss olivenolje
  • 8 dl hønsebuljong (utblandet) , evt. grønnsakbuljong
  • 1 ts malt spisskummen

Topping:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stk. reddik
  • 4 ss finhakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En mild og fargerik puré toppet med kjøttdeig, vårløk, gressløk og sprø skiver av reddik. Server i dype boller, eller sett alt fram på bordet slik at alle kan dekorere sin egen bolle.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Puré (suppe):

  • 800 g søtpotet
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 2 ss olivenolje
  • 8 dl hønsebuljong (utblandet) , evt. grønnsakbuljong
  • 1 ts malt spisskummen

Topping:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stk. reddik
  • 4 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvis du foretrekker å servere pureen som suppe, kan du spe den til ønsket konsistens med litt matfløte, buljong eller vann. Du kan også «rocke» den opp med litt hvitløk, chili og lime.

Et annet tips på tampen: Bakt søtpotet med kjøttdeig er digg kosemat!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 04:01:30