Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Gulrot og søtpotetpurè med kjøttdeig

Ingredienser

Puré (suppe):

  • 800 g søtpotet
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 2 ss olivenolje
  • 8 dl hønsebuljong (utblandet) , evt. grønnsakbuljong
  • 1 ts malt spisskummen

Topping:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss olje til steking
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stk. reddik
  • 4 ss finhakket frisk gressløk
Del

Gulrot- og søtpotetpuré med kjøttdeig

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En mild og fargerik puré toppet med kjøttdeig, vårløk, gressløk og sprø skiver av reddik. Server i dype boller, eller sett alt fram på bordet slik at alle kan dekorere sin egen bolle.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Puré (suppe):

  • 800 g søtpotet
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 2 ss olivenolje
  • 8 dl hønsebuljong (utblandet) , evt. grønnsakbuljong
  • 1 ts malt spisskummen

Topping:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss olje til steking
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stk. reddik
  • 4 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvis du foretrekker å servere pureen som suppe, kan du spe den til ønsket konsistens med litt matfløte, buljong eller vann. Du kan også «rocke» den opp med litt hvitløk, chili og lime.

Et annet tips på tampen: Bakt søtpotet med kjøttdeig er digg kosemat!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 01.02.2023 07:22:28