Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dynegrøt

Ingredienser

  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 dl grøtris
  • 1 l helmelk
Del

Dynegrøt

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Risengrynsgrøten som lager seg selv! Gi grøten et raskt oppkok og pakk den godt inn i en dyne eller flere lag med pledd - vent i noen timer og så har du en fiks ferdig grøt! Enklere blir det ikke. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 dl grøtris
  • 1 l helmelk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Får du grøt til overs kan du lage riskrem

Dynegrøt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 31.03.2023 08:56:29