Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dynegrøt

Dynegrøt

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 dl grøtris
  • 1 l helmelk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Risengrynsgrøten som lager seg selv! Gi grøten et raskt oppkok og pakk den godt inn i en dyne eller flere lag med pledd - vent i noen timer og så har du en fiks ferdig grøt! Enklere blir det ikke. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 dl grøtris
  • 1 l helmelk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Får du grøt til overs kan du lage riskrem

Dynegrøt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 09:48:59