Ingredienser

1  porsjoner
  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss flytende honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 25 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss hasselnøtter
Del

Baked oats med sjokolade og nøtter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt havregryn med sjokolade og nøtter er alltid digg. Lag den til ukesdesserten eller til helgefrokosten. Her har vi brukt mørk sjokolade og hasselnøtter, men bruk gjerne det du liker aller best.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss flytende honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 25 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss hasselnøtter

Slik gjør du

  1. Ha havregryn, melk, egg, banan, honning, bakepulver, kanel og salt i en blender. Kjør til blandingen er jevn og glatt.
  2. Ha 1/3 av blandingen i en kopp som tåler varme eller en liten ildfast form. Brekk sjokolade i biter og legg 3-4 ruter oppå hverandre i formen. Hell over resten av røren så det dekker sjokoladen.
  3. Grovhakk resten av sjokoladen sammen med hasselnøtter og ha på toppen av røra. Stek i ovnen på 175 °C i 25-30 minutter.

Server med grovhakkede nøtter og mørk sjokolade. 

Baked oats med sjokolade og nøtter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant