Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baked oats med sjokolade og nøtter

Baked oats med sjokolade og nøtter

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 25 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss hasselnøtter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt havregryn med sjokolade og nøtter er alltid digg. Lag den til ukesdesserten eller til helgefrokosten. Her har vi brukt mørk sjokolade og hasselnøtter, men bruk gjerne det du liker aller best.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 25 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss hasselnøtter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server med grovhakkede nøtter og mørk sjokolade. 

Baked oats med sjokolade og nøtter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 25.06.2024 11:00:12