Ingredienser

  • 2 dl glutenfrie havregryn
  • 2 dl lettmelk
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 0,5 stk. revet gulrot
  • 1 ss honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

329kcal

Energi

10.3g

Fett

13g

Protein

43.8g

Karbohydrater

2.4mg

Jern

Del

Glutenfri kjøleskapsgrøt

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Frokost i en fei! Lag kjøleskapsgrøt med revet gulrot og gresskarkjerner, sunt og godt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 dl glutenfrie havregryn
  • 2 dl lettmelk
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 0,5 stk. revet gulrot
  • 1 ss honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

329kcal

Energi

10.3g

Fett

13g

Protein

43.8g

Karbohydrater

2.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene i en bolle eller annen beholder med lokk.
  2. Ha på lokk, og sett bollen i kjøleskapet til neste morgen.
    Har du små glass med lokk er disse fine å bruke hvis du skal ta grøten med deg på morgenkvisten.
  3. Rør litt i grøten og pynt eventuelt med revet gulrot, gresskarkjerner eller andre ting du liker. 
    Bland gjerne inn yoghurten dagen etter om du har tid på morgenen. Da får du en litt friskere grøt med mer tyggemotstand.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant