Glutenfri kjøleskapsgrøt

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

Frokost i en fei! Lag kjøleskapsgrøt med revet gulrot og gresskarkjerner, sunt og godt. 

Ingredienser

  • 2 dl glutenfrie havregryn
  • 2 dl melk
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 12 stk revet gulrot
  • 1 ss honning

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene i en bolle eller annen beholder med lokk.
  2. Ha på lokk, og sett bollen i kjøleskapet til neste morgen.
    Har du små glass med lokk er disse fine å bruke hvis du skal ta grøten med deg på morgenkvisten.
  3. Rør litt i grøten og pynt eventuelt med revet gulrot, gresskarkjerner eller andre ting du liker. 
    Bland gjerne inn yoghurten dagen etter om du har tid på morgenen. Da får du en litt friskere grøt med mer tyggemotstand.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.