Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grøtbrød BRK

Grøtbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av havregrøt
  • 300 g hvetemel
  • 250 g grov sammalt rug
  • 300 g vann
  • 50 g gjær
  • 10 g salt
  • 40 g lettkokte havregryn til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av havregrøt? Grøt i brøddeigen gjør brødet saftig og godt. Lag ferskt brød til helgefrokosten, eller til matpakka i hverdagen. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av havregrøt
  • 300 g hvetemel
  • 250 g grov sammalt rug
  • 300 g vann
  • 50 g gjær
  • 10 g salt
  • 40 g lettkokte havregryn til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Nystekt brød med smør og ost er alltid en vinner.

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn. 

Grøtbrød BRK

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB14 27.02.2024 01:34:38