Rislapper

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du rester igjen av risgrøten er du heldig! Da kan du lage disse deilige rislappene som er knallgode med syltetøy eller ost.

Ingredienser

  • 3 dl risgrøt
  • 1 ss sukker
  • 1 dl hvetemel
  • 12 ts malt kanel
  • 2 stk egg

Slik gjør du

  1. Ha risgrøt i en bolle og rør inn sukker, mel, kanel og egg til en passe tykk røre.
  2. Stek rislapper i litt smør i en middels varm stekepanne. Snu lappene når de er gylne under og røren begynner å stivne på overflaten. Stek lappenne til de er gylne også på den andre siden. Legg ferdige lapper på en rist.

Server lappene med syltetøy, bær eller ost.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.