Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Risgrøt i ovn

Risgrøt i ovn

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 2 dl grøtris
  • 1 ts salt
  • 1 l helmelk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er kanskje den enkleste risgrøten du har kommet over! Risgrøt i ovn er perfekt om du har lyst på risgrøt, men ikke lyst til å stå ved komfyren og passe på at melken ikke brenner seg. Et raskt oppkok og en time i ovnen er alt som skal til. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 2 dl grøtris
  • 1 ts salt
  • 1 l helmelk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server grøten med smør, sukker og kanel.

Får du grøt til overs kan du lage riskrem.  

Risgrøt i ovn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 10:21:44