Frokostpannekaker

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lag en skikkelige digg frokost av havregrøt! Du kan enten bruke rester av havregrøt eller kjøpe ferdig. Oppskriften gir 10-12 pannekaker. 

Ingredienser

  • 3 dl havregrøt
  • 1 ss sukker
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 stk. egg
  • 0,5 dl melk

Topping:

  • 1 ss yoghurt naturell
  • 1 ss mandler
Vis næringsinnhold
Energi
352kcal
Fett
17,2g
Protein
15,5g
Karbohydrater
31,9g
Jern
2,1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Ha havregrøt i en bolle og rør inn sukker, mel, vaniljesukker, egg og melk til en passe tykk røre. Tilsett mer melk om røren virker for tykk. 
  2. Stek pannekakene i en middels varm stekepanne. Snu lappene når de er gylne under og røren begynner å stivne på overflaten. Stek lappenne til de er gylne også på den andre siden.
  3. Legg ferdige lapper på en rist. Avkjøl før de spises, legges i matpakken eller fryses til senere.

Server frokostpannekaker med yoghurt naturell og grovhakkede nøtter. 

Fokostpannekaker

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.