Ingredienser

Melon- og edamamesalat:

  • 300 g edamamebønner (soyabønner)
  • 300 g cantaloupe melon
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 pakke ruccula (á 65 g)
  • 1 pakke spirer (á 40 g)
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 1 ss olje
  • 100 g fetaost (3 % fett)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

395kcal

Energi

16.9g

Fett

45.8g

Protein

12.5g

Karbohydrater

4mg

Jern

Del

Biff med melon- og edamamesalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En mør og saftig biff av storfe er vanskelig å motstå! Spesielt når indrefileten får selskap av en frisk og deilig melonsalat med edamamebønner og spirer. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Melon- og edamamesalat:

  • 300 g edamamebønner (soyabønner)
  • 300 g cantaloupe melon
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 pakke ruccula (á 65 g)
  • 1 pakke spirer (á 40 g)
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 1 ss olje
  • 100 g fetaost (3 % fett)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

395kcal

Energi

16.9g

Fett

45.8g

Protein

12.5g

Karbohydrater

4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og ha i dypfryste edamamebønner. Kok i 1-2 minutter, og hell av vannet. Skyll bønnene i kaldt vann slik at de bevarer den fine grønnfargen sin.
  2. Kutt melon i små terninger og rødløk i tynne båter. Ha melon og rødløk i en bolle sammen med edamamebønner, ruccula og spirer.
  3. Press limesaft over salaten, ha i litt olje og krydre med salt og pepper.
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg
  1. Krydre biffene med salt og pepper. Smelt margarin eller olje i en varm stekepanne. Når det slutter å bruse og margarinen er nøttebrun, legger du i biffene. Stek dem til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem, ca. 2 minutter. Da er biffene medium stekt. Ta dem ut av stekepannen og la dem hvile et par minutter på en skjærefjøl.

Server den saftige biffen til salaten. Smuldre over litt fetaost rett før servering og pynt gjerne med litt spirer på toppen. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant