Ingredienser

Varm nudelsalat:

  • 1 pk eggnudler (fullkorn)
  • 150 g frisk spinat
  • 2 stk. rød paprika
  • 125 g sukkererter
  • 2 stk. gulrot
  • 1 ss olje til steking
  • 1 pk ferdig woksaus , feks. spring onion oystersauce
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

523kcal

Energi

10g

Fett

44.9g

Protein

61g

Karbohydrater

5.5mg

Jern

Del

Biff med varm nudelsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Litt sydlandsk inspirasjon til biffmiddagen kan aldri slå feil!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Varm nudelsalat:

  • 1 pk eggnudler (fullkorn)
  • 150 g frisk spinat
  • 2 stk. rød paprika
  • 125 g sukkererter
  • 2 stk. gulrot
  • 1 ss olje til steking
  • 1 pk ferdig woksaus , feks. spring onion oystersauce
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

523kcal

Energi

10g

Fett

44.9g

Protein

61g

Karbohydrater

5.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. to
  2. Vask spinaten og strimle paprika og gulrot. Behold sukkerertene hele. Wok gulrot, paprika og sukkererter lett i en wok med olje. Vend inn spinat og nudlene sammen med grønnsakene og tilsett woksausen.
  3. Krydre biffene. Biffen stekes på god varme til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.
  4. Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant