Biff med varm nudelsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Litt sydlandsk inspirasjon til biffmiddagen kan aldri slå feil!

Ingredienser

  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

  • 1 pk eggnudler (fullkorn)
  • 1 stk lime
  • 150 g frisk spinat
  • 125 g sukkererter
  • 2 stk gulrot
  • 2 stk rød paprika
  • 1 ss olje til steking
  • 1 ferdig woksaus , feks. spring onion oystersauce
Vis næringsinnhold
Energi
523kcal
Fett
10g
Protein
44.9g
Karbohydrater
61g
Jern
5.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  2. Krydre biffene. Biffen stekes på god varme til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.
  3. Vask spinaten og strimle paprika og gulrot. Behold sukkerertene hele. Wok gulrot, paprika og sukkererter lett i en wok med olje. Vend inn spinat og nudlene sammen med grønnsakene og tilsett woksausen.
  4. Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.