Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Roastbiff

Ingredienser

velg antall porsjoner
Del

Roastbiff

(4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Roastbiff er en kjent favoritt på koldtbordet, der den servers oppskåret sammen med remulade, sylteagurk, potetsalat og sprø løk. Å lage roastbiffen selv er enkelt og gir et ekstra smakfullt resultat. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Slik gjør du

Visste du at: Reglene for bruk av antibiotika til norske dyr er veldig restriktive og som resultat har vi faktisk lavest antibiotika bruk i hele Europa. 

  1. Kjøttet kan med fordel surres med hyssing, da er det lettere å få det jevnt stekt og pene skiver. Gni kjøttet inn med salt og pepper.Brun kjøttet på alle sider i en varm stekepanne med margarin. Legg kjøttet over i ildfast form og stikk et steketermometer inn til midten av kjøttstykket.
  2. Sett formen midt i stekeovnen på 100 °C, og stek til ønsket kjernetemperatur. Når steketermometeret viser 55 °C er snittflaten rød, ved 60-65 °C er den rosa. Roastbiffen på bildet er stekt til 58 °C.
  3. Avkjøl kjøttet helt før du skjærer det i skiver. Bruk gjerne en påleggsmaskin for å få tynne og jevne skiver. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 04.12.2022 06:35:50