Lagre

Ingredienser

Del

Roastbiff

(4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Roastbiff er en kjent favoritt på koldtbordet, der den servers oppskåret sammen med remulade, sylteagurk, potetsalat og sprø løk. Å lage roastbiffen selv er enkelt og gir et ekstra smakfullt resultat. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

Slik gjør du

Visste du at: Reglene for bruk av antibiotika til norske dyr er veldig restriktive og som resultat har vi faktisk lavest antibiotika bruk i hele Europa. 

  1. Kjøttet kan med fordel surres med hyssing, da er det lettere å få det jevnt stekt og pene skiver. Gni kjøttet inn med salt og pepper.Brun kjøttet på alle sider i en varm stekepanne med margarin. Legg kjøttet over i ildfast form og stikk et steketermometer inn til midten av kjøttstykket.
  2. Sett formen midt i stekeovnen på 100 °C, og stek til ønsket kjernetemperatur. Når steketermometeret viser 55 °C er snittflaten rød, ved 60-65 °C er den rosa. Roastbiffen på bildet er stekt til 58 °C.
  3. Avkjøl kjøttet helt før du skjærer det i skiver. Bruk gjerne en påleggsmaskin for å få tynne og jevne skiver. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant