Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sjysaus

Ingredienser

  • ca. 6 dl sjy fra steking, kraft eller buljong
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Sjysaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det enkleste er ofte det beste, heter det. Og ofte kan det ikke være mer sant. Denne sausen er enkel, god og hjemmelaget. Sjysaus passer utmerket til biff og alle typer steker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 6 dl sjy fra steking, kraft eller buljong
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok opp sjyen i en liten kjele. Rør maizena ut i litt kaldt vann og hell blandingen i en tynn stråle over i kjelen. Rør hele tiden.

2. Kok opp, og smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 30.03.2023 13:40:48