Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sjysaus

Sjysaus

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 6 dl sjy fra steking, kraft eller buljong
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det enkleste er ofte det beste, heter det. Og ofte kan det ikke være mer sant. Denne sausen er enkel, god og hjemmelaget. Sjysaus passer utmerket til biff og alle typer steker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 6 dl sjy fra steking, kraft eller buljong
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok opp sjyen i en liten kjele. Rør maizena ut i litt kaldt vann og hell blandingen i en tynn stråle over i kjelen. Rør hele tiden.

2. Kok opp, og smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 22:40:41