Ingredienser

  • ca. 6 dl sjy fra steking, kraft eller buljong
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Sjysaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det enkleste er ofte det beste, heter det. Og ofte kan det ikke være mer sant. Denne sausen er enkel, god og hjemmelaget. Sjysaus passer utmerket til biff og alle typer steker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 6 dl sjy fra steking, kraft eller buljong
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok opp sjyen i en liten kjele. Rør maizena ut i litt kaldt vann og hell blandingen i en tynn stråle over i kjelen. Rør hele tiden.

2. Kok opp, og smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant