Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttkaker trinn 1

Kjøttfarse

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2,5 ss potetmel
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • ca. 2 dl melk eller vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god farse er utgangspunktet for mange deilige middager.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2,5 ss potetmel
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • ca. 2 dl melk eller vann

Slik gjør du

  1. Bland kjøttdeig og salt. Deigen skal bli hard og seig før du rører inn potetmel og krydder. 
  2. Bland kjøttdeig, potetmel, krydder i foodprosessoren og kjør i ca. ett minutt. Tilslutt røres væsken inn litt etter litt til en passe fast farse.
Har du ikke foodprosessor, ligger nøkkelen i å røre kjøttdeig og salt lenge og mye.

 

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB14 10.06.2023 15:50:54