Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttkaker trinn 1

Kjøttfarse

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2,5 ss potetmel
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • ca. 2 dl melk eller vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god farse er utgangspunktet for mange deilige middager.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2,5 ss potetmel
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • ca. 2 dl melk eller vann

Slik gjør du

  1. Bland kjøttdeig og salt. Deigen skal bli hard og seig før du rører inn potetmel og krydder. 
  2. Bland kjøttdeig, potetmel, krydder i foodprosessoren og kjør i ca. ett minutt. Tilslutt røres væsken inn litt etter litt til en passe fast farse.
  3. Farsen kan formes som du ønsker, til kjøttboller, kjøttkaker, karbonader eller andre former. Husk at kjøttfarse må gjennomstekes helt - uansett hvilken form du lager dem i.
Har du ikke foodprosessor, ligger nøkkelen i å røre kjøttdeig og salt lenge og mye.

 

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 19:47:18