Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt svinekam med irsk potetmos

Ingredienser

  • 800 g røkt svinekam
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g eller brokkoli brokkolini eller brokkoli

Irsk potetmos:

  • 1 kg melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl melk
  • 200 g grønnkål
Del

Røkt svinekam med irsk potetmos

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røkt svinekam, eller kassler som våre nordiske naboer kaller det, er suveren og rask hverdagsmat, spesielt om den er ferdig kokt. Irenes potetmos, colcannon, er potetmos blandet med masse deilig grønnkål - et nydelig tilbehør! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g røkt svinekam
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g eller brokkoli brokkolini eller brokkoli

Irsk potetmos:

  • 1 kg melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl melk
  • 200 g grønnkål

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Røkt svinekam med irsk potetmos

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 21.03.2023 22:50:24