Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt svinekam med irsk potetmos

Røkt svinekam med irsk potetmos

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g røkt svinekam
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g brokkolini eller brokkoli

Irsk potetmos:

  • 1 kg melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl melk
  • 200 g grønnkål
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røkt svinekam, eller kassler som våre nordiske naboer kaller det, er suveren og rask hverdagsmat, spesielt om den er ferdig kokt. Irenes potetmos, colcannon, er potetmos blandet med masse deilig grønnkål - et nydelig tilbehør! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g røkt svinekam
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g brokkolini eller brokkoli

Irsk potetmos:

  • 1 kg melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl melk
  • 200 g grønnkål

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Røkt svinekam med irsk potetmos

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 18.04.2024 04:12:52