Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koteletter tradisjonell

Svinekoteletter med surkål og poteter

Ingredienser

porsjoner

Tilbehør:

  • 800 g potet
  • 1 pose surkål
  • 1 pose brun saus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god, gammel klassiker som koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Dette er en god hverdagsrett som er rask å lage.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Tilbehør:

  • 800 g potet
  • 1 pose surkål
  • 1 pose brun saus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server  kotelettene med surkål, brun saus og kokte poteter.

Det smaker godt med rørte tyttebær ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 17.06.2024 15:47:34