Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g potet
  • 1 pose surkål
  • 1 pose brun saus
  • 1 ss margarin til steking
Del

Svinekoteletter med surkål og poteter

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god, gammel klassiker som koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Dette er en god hverdagsrett som er rask å lage.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g potet
  • 1 pose surkål
  • 1 pose brun saus
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

  1. Kok poteter.
  2. Varm surkålposen i en kjele med kokende varm vann noen minutter.
  3. Lag brun saus som anvist på pakken. Du kan også lage en brun saus fra bunnen av.
  4. Brun kotelettene i en varm panne i 2­-3 minutter på hver side. Dryss på salt og pepper og etterstek i ca. 5 minutter på svak varme.

Server  kotelettene med surkål, brun saus og kokte poteter.

Det smaker godt med rørte tyttebær ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant