Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

  • 2 stk. tomat
  • 24 stk. små potet
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

  • 400 g sopp ,f.eks sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 220 grader. Ha potetene i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper. Sett i ovnen og stek dem i 20 minutter.
  2. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  3. Del tomatene i to og legg dem i pannen sammen med kotelettene 
  4. Del sjampinjong i båter og stek den godt i varm panne med margarin. Hell over matfløte og ha i hakket bladpersille. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie