Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Ingredienser

  • 2 stk. tomat
  • 24 stk. små potet
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

  • 400 g sopp ,f.eks sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. tomat
  • 24 stk. små potet
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

  • 400 g sopp ,f.eks sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 220 grader. Ha potetene i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper. Sett i ovnen og stek dem i 20 minutter.
  2. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  3. Del tomatene i to og legg dem i pannen sammen med kotelettene 
  4. Del sjampinjong i båter og stek den godt i varm panne med margarin. Hell over matfløte og ha i hakket bladpersille. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 04.02.2023 14:20:27