Nakkekoteletter med spinat og hvite bønner

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nakkekoteletter er takknemlig mat å ty til i en travel hverdag. Raskt, smakfullt og rimelig - stort bedre kan det ikke bli. Og her er tilbehøret ferdig før du får telt til tre, spinaten skal bare så vidt i den varme pannen før den er klar til servering.

Ingredienser

  • 4 stk nakkekoteletter av svin
  • ½ ts salt
  • ½ ts peppermiks
  • 2 ss olje til steking

  • 2 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske hvite bønner
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g frisk spinat
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med litt olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

Se video med hvordan du steker koteletter:

  1. Surr hvitløk, bønner og sukkererter raskt i en stekepanne med litt olje. Ha i spinat, og stek til den har falt sammen og alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. 

Server de saftige nakkekotelettene med stekt spinat og bønner. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.