Lagre

Ingredienser

  • 2 båter hvitløk
  • 1 boks hermetiske hvite bønner
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Nakkekoteletter med spinat og hvite bønner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nakkekoteletter er takknemlig mat å ty til i en travel hverdag. Raskt, smakfullt og rimelig - stort bedre kan det ikke bli. Og her er tilbehøret ferdig før du får telt til tre, spinaten skal bare så vidt i den varme pannen før den er klar til servering.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 båter hvitløk
  • 1 boks hermetiske hvite bønner
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med litt olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

Se video med hvordan du steker koteletter:

  1. Surr hvitløk, bønner og sukkererter raskt i en stekepanne med litt olje. Ha i spinat, og stek til den har falt sammen og alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. 

Server de saftige nakkekotelettene med stekt spinat og bønner. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant