Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Nakkekotelett med chilibønnegryte 1

Ingredienser

velg antall porsjoner

  • 1 stk. løk i grove biter
  • 2 stk. gul paprika i grove biter
  • 4 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 2 bokser chilibønner
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
Del

Nakkekoteletter med chilibønnegryte

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i koteletter, men lei surkål og klar for å prøve noe nytt? Her er den nye middagsfavoritten din!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner

  • 1 stk. løk i grove biter
  • 2 stk. gul paprika i grove biter
  • 4 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 2 bokser chilibønner
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

  1. Stek løk, paprika og selleri i en høy stekepanne/gryte med litt olje til grønnsakene er såvidt møre.

  1. Hell på chilibønner. La gryten småkoke mens du steker kotelettene. Smak eventuelt til med salt og pepper. Dryss over finhakket persille før servering. 

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

Server saftige nakkekoteletter med chilibønnegryte og godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB15 04.12.2022 06:39:21