Ingredienser

  • 1 stk. løk i grove biter
  • 2 stk. gul paprika i grove biter
  • 4 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 2 bokser chilibønner
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
Del

Nakkekoteletter med chilibønnegryte

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i koteletter, men lei surkål og klar for å prøve noe nytt? Her er den nye middagsfavoritten din!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. løk i grove biter
  • 2 stk. gul paprika i grove biter
  • 4 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 2 bokser chilibønner
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

  1. Stek løk, paprika og selleri i en høy stekepanne/gryte med litt olje til grønnsakene er såvidt møre.

  1. Hell på chilibønner. La gryten småkoke mens du steker kotelettene. Smak eventuelt til med salt og pepper. Dryss over finhakket persille før servering. 

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

Server saftige nakkekoteletter med chilibønnegryte og godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant