Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med avokado og feta 1

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 2 stk. avokado
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 200 g fetaost med soltørkede tomater
  • 2 pk blandet babybladsalat
  • 0,5 ts grovmalt pepper
Del

Kyllinglår med avokado og feta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

De ferdiggrillede kyllinglårene får et skikkelig løft med denne saftige og smakfulle salaten!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 2 stk. avokado
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 200 g fetaost med soltørkede tomater
  • 2 pk blandet babybladsalat
  • 0,5 ts grovmalt pepper

Slik gjør du


Du trenger: Kyllinglår, avokado, blandet babysalat, rødløk, fetaost med soltørkede tomater, olje, salt og pepper. 
  1. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter. 
Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.

  1. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
  1. Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.

Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 26.03.2023 21:23:20