Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Sarah Bernhardt er en klassiker, og en deilig liten kake. Små bunner av kransekakemasse som toppes med sjokoladekrem, og til slutt dekkes kakene med smeltet sjokolade. Mmm!
Oppbevar kakene kaldt eller sett dem i en plastboks og frys dem ned. Her er flere tips til julekaker du kan bake i god tid og sette i fryseren.
Vil du lage Sarah Bernhardt på en enklere måte, så kan du ta en titt på Sarah Bernhardt i langpanne, som er blitt veldig populære!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.