Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydderkake i langpanne

Krydderkake i langpanne

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smeltet smør
  • 5 dl sukker
  • 8 dl kefir eller kulturmelk
  • ca. 10 dl hvetemel
  • 4 ts vaniljesukker
  • 1 ss natron
  • 4 ts malt kanel
  • 1 ts malt ingefær
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts malt kardemomme

Melisglasur:

  • 100 g melis
  • 1 stk. eggehvite
  • 1 ss sitronsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne deilige langpannekaken med masse kryddersmak passer like godt til skoleavslutningen som til dugnaden. Vi har brukt en enkel melisglasur på kaken, men en god, mørk sjokoladeglasur passer også godt.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smeltet smør
  • 5 dl sukker
  • 8 dl kefir eller kulturmelk
  • ca. 10 dl hvetemel
  • 4 ts vaniljesukker
  • 1 ss natron
  • 4 ts malt kanel
  • 1 ts malt ingefær
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts malt kardemomme

Melisglasur:

  • 100 g melis
  • 1 stk. eggehvite
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan variere krydderet i kaken og gi den helt nye og spennende smaker. Stjerneanis istedenfor nellik gir kaken en deilig smak av anis eller lakris som mange liker. Glasuren kan også lages uten egg. Bruk i så fall litt vann tilsatt sitronsaft i stedet for eggehvite.
Visste du at gulrotkake i langpanne med ostekrem er en av våre aller mest populære langpannekaker? Den er svært saftig og har god holdbarhet.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 25.06.2024 05:03:56