Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrbiff i lefse

Reinsdyrbiff i lefse

Ingredienser

porsjoner

Yoghurtlefser:

  • 3 dl gresk yoghurt
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts salt

Urtekrem:

  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl fløte eller melk
  • 1 dl friske urter (f.eks persille, basilikum eller timian)
  • 2 båter revet hvitløk
  • 1 stk. vårløk

Til servering:

  • 2 stk. søtpotet
  • 2 ss nøytral olje
  • 8 blader svartkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 stk. granateple
  • 4 ss grovhakkede pistasjnøtter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 681 kcal
Fett 33 g
Protein 41 g
Karbohydrater 49 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En litt mer eksklusiv wrap eller kebab, om du vil. Saftige, hjemmelagde yoghurtlefser fylt med bakt søtpotet urtekrem og mør reinsdyrbiff. Kosemat på sitt beste!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Yoghurtlefser:

  • 3 dl gresk yoghurt
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts salt

Urtekrem:

  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl fløte eller melk
  • 1 dl friske urter (f.eks persille, basilikum eller timian)
  • 2 båter revet hvitløk
  • 1 stk. vårløk

Til servering:

  • 2 stk. søtpotet
  • 2 ss nøytral olje
  • 8 blader svartkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 stk. granateple
  • 4 ss grovhakkede pistasjnøtter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 681 kcal
Fett 33 g
Protein 41 g
Karbohydrater 49 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Anrett de hjemmebakte yoghurtlefsene med urtekrem, bakt søtpotet, svartkål, rødløk og reinsdyrbiff i skiver. Pynt med grovhakkede pistasjenøtter og granateple. 

Reinsdyrbiff i lefse

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB15 11.12.2024 13:52:16