Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizza med pinnekjøtt

Pizza med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. halvstekt pizzabunn (á 180 g)
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 150 g revet hvitost
  • 0,25 stk. rødkål
  • 0,5 stk. rødløk
  • 3 ss hakkede tørkede tranebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pizza er skikkelig kosemat! Og en perfekt måte å bruke opp rester på - her har vi toppet pizzaen med rester av pinnekjøtt, rødkål og deilig ost! Du kan bruke en halvstekt pizzabunn eller lage en pizzadeig selv.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. halvstekt pizzabunn (á 180 g)
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 150 g revet hvitost
  • 0,25 stk. rødkål
  • 0,5 stk. rødløk
  • 3 ss hakkede tørkede tranebær

Slik gjør du

  1. Rens rester av pinnekjøtt fri for bein og fett om ikke dette allerede er gjort. Jobben blir enklere om pinnekjøttet er litt lunt. 
  2. Legg pizzabunnen på en bakepapirkledd stekeplate. Smør på pizzasaus og dryss på ost. 
  3. Snitt rødkål fint, bruk eventuelt en ostehøvel til å skjære tynne strimler. Rens rødløk, og skjær den i tynne båter.
  4. Legg rødkål, rester av pinnekjøtt og rødløk på pizzaen. 
  5. Stek pizzaen i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø, 6-7 minutter.
  6. Topp pizzaen med tørkede tranebær. En rømmedressing smaker også godt til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB11 23.02.2024 10:47:38