Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med bacon

Baconsurret indrefilet

Ingredienser

porsjoner

Gremolata:

  • 1 stk. sitron
  • 3 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med baconskiver rundt biffene av indrefilet tilfører du både litt ekstra fett og smak, og bonus er den deilige crunchy skorpen som baconet gir. Stek biffene på grill eller i stekepanne, og server på enkelt vis med med frisk gremolata og cherrytomater. Friskt, lekkert og supergodt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gremolata:

  • 1 stk. sitron
  • 3 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Norsk indrefilet av storfe

Server biffene med cherrytomater og et godt dryss gremolata. Ovnsbakte potetbåter eller bakt potet smaker også godt til. 

Biff med bacon

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 17.06.2024 06:32:10