Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med løk

Biff med løk

Ingredienser

porsjoner

Stekt løk:

  • 2 stk. løk i skiver
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 0,5 ts salt

Tilbehør:

  • 1 pk aspargesbønner
  • 800 g potet
  • 2 ss finhakket frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Stekt løk:

  • 2 stk. løk i skiver
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 0,5 ts salt

Tilbehør:

  • 1 pk aspargesbønner
  • 800 g potet
  • 2 ss finhakket frisk persille

Slik gjør du

For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det.
trinn du kan merke av

Server biffene med brunet løk, aspargesbønner og potet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan steke den perfekte biffen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 24.07.2024 20:55:37