Pastasalat med eggerøre

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

For en enkel lunsj eller middag. Eller i matboksen, på jobb, på skole eller på tur. Denne pastasalten med eggerøre og kikerter gir god energi.

Ingredienser

  • 250 g fullkornpasta
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 ss smør
  • 4 stk egg
  • 1 boks ferdig kokte hermetiske kikerter
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 ss bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • 12 stk rød chili
  • 1 ts kvernet salt
  • 12 ts kvernet pepper

Slik gjør du

1. Del asparges i mindre biter. Kok pastaen etter anvisning på pakken, tilsett aspargesbitene de siste to minuttene av kokingen. Sil og skyll i kaldt vann. 

2. Knekk egg i en bolle, og pisk dem sammen. Varm en stekepanne, tilsett smør og stek eggene til eggerøre.

3. Skyll kikerter. Hakk persille og chili. Tilsett eggerøren, persille, chili, kikerter, oljen, salt og pepper i pastaen og miks godt. 

 

Hvordan lage eggerøre:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.