Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pastasalat med mozzarella

Pastasalat med mozzarella

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g pasta penne
  • 0,5 ts salt
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. tomat (gjerne klasetomat)
  • 100 g ruccula
  • 1 stk. fersk mozzarella
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pastasalat er enkelt og godt tilbehør som kan lages hjemme i en fei, samtidig som den er praktisk å ta med i en plastikkboks på piknik. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g pasta penne
  • 0,5 ts salt
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. tomat (gjerne klasetomat)
  • 100 g ruccula
  • 1 stk. fersk mozzarella
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet.
  2. Tilsett salt og sitronsaft. Avkjøl pastaen.
  3. Skjær tomat, ruccula og mozzarella i små biter og bland med pastaen. Smak til med saltpepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 07:47:30