Pastasalat med kalkun Kategori Familien Vanskelighetsgrad Middels Tid Under 20 min En sommerlig kyllingsalat med pasta og frukter. Passer også kjempefint i matboksen til store og små! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 600 g kalkunfilet 200 g tørr pasta 1⁄2 pk blå druer 1 pk crispisalat 1 stk mango 1⁄4 stk vannmelon 1 stk grapefrukt Karrisaus: 75 g majones 3⁄4 ts karri 1 beger yoghurt naturell 1⁄2 ts sukker Slik gjør du Kok pasta etter anvisning på pakningen. Skjær kalkunfilet i biffer. Krydre med salt og pepper. Stek kalkunbiffene ca. 2 minutter på hver side i en stekepanne med olje eller margarin. La biffene hvile et par minutter, og skjær dem i mindre biter. Del druer i to. Vask salat. Kutt mango og vannmelon i biter. Skjær bort topp og bunn på grapefrukten og skjær vekk skall og alt det hvite. Skjær ut hinnefrie båter. Bland fruktbiter, kokt pasta og kalkun sammen i en bolle. Rør sammen majones og karri. Bland inn yoghurt og smak til med sukker. Server karrisausen ved siden av salaten. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.