Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet pastasalat med kalkun

Kremet pastasalat med kalkun

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g pasta eller dobbel mengde ferdig kokt pasta
  • 300 g rester av rester av kalkun eller kylling
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk tørkede tranebær (á 110 g)
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g), eventuelt mandler

Dressing med valmuefrø:

  • 5 ss yoghurt naturell eventuelt lettrømme
  • 4 ss majones
  • 2 ts eplecidereddik
  • 2 ts sukker
  • 1 ss valmuefrø
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 539 kcal
Fett 23 g
Protein 32 g
Karbohydrater 49 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min

Rester av kalkun eller kylling egner seg ypperlig i en digg pastasalat. Denne kremede pastasalaten med tranebær og nøtter kan du nyte til middag med et godt stykke brød eller servere som en rett på tapasbordet i julen. 

Tid
Under 20 min

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g pasta eller dobbel mengde ferdig kokt pasta
  • 300 g rester av rester av kalkun eller kylling
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk tørkede tranebær (á 110 g)
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g), eventuelt mandler

Dressing med valmuefrø:

  • 5 ss yoghurt naturell eventuelt lettrømme
  • 4 ss majones
  • 2 ts eplecidereddik
  • 2 ts sukker
  • 1 ss valmuefrø
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 539 kcal
Fett 23 g
Protein 32 g
Karbohydrater 49 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kremet pastasalat med kalkun

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB15 09.10.2024 18:06:39