Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pasta grønnata

Ingredienser

2  porsjoner
  • 300 g smårettskinke
  • 200 g fullkornpasta
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk ruccula
  • 2 ss pesto
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Pasta med skinke, pesto og ruccula

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Enkelt, kjapt og veldig godt. En perfekt lunsj eller middag når man vil konsentrere seg om annet enn bare matlagningen. Bruk pastarester, hvis du har det.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 300 g smårettskinke
  • 200 g fullkornpasta
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk ruccula
  • 2 ss pesto
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakningen. Skyll pastaen under kaldt vann og la den renne av seg. Du kan også bruke rester av ferdig kokt pasta. Beregn i så fall litt over dobbelt mengde.
  2. Skrell og skjær rødløk i tynne skiver.
  3. Bland pasta, rødløk, ruccula, skinke og rør inn pesto. Smak til med salt og pepper.

Serveres gjerne med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 07.02.2023 07:57:49