1. Finhakk sjalottløk og riv hvitløk. Fres løken blank i en liten kjele med olje.
2. Finhakk jalapeño og chili, og ha det i kjelen sammen med sukker, hvitvinseddik og eplejuice. Kok blandingen i 5 minutter.
3. Del physalis i to og ha dem i kjelen, bland alt godt sammen og kok et par minutter til. Smak til med salt og pepper.
Spe eventuelt med litt eplejuice om blandingen blir for tykk under koking.
4. Skjær små skråsnitt på hver side av pølsene, da unngår du at de sprekker. Legg pølsene på grillen og grill til de er pent gylne rundt det hele, 2-3 minutter. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne.
Anrett snadderpølsene i deilige pølsebrød og topp med physalis relishen. Pynt med spiselige blomster og server dine gjester.
Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.