Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt egg i avokado

Bakt avokado med egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. avokado
  • 2 stk. egg små, str s
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 ss alfalfaspirer eller andre spirer
  • 75 g blandet babybladsalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kul og enkel måte å fikse seg et snaddermåltid på, særlig om du liker stekt egg, avokado og myk konsistens . Resultater blir overraskende godt.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. avokado
  • 2 stk. egg små, str s
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 ss alfalfaspirer eller andre spirer
  • 75 g blandet babybladsalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om eggene blir altfor store i forhold til avocadoene kan du knekke egget i en bolle først, fjerne litt av eggehviten og deretter ha egget over i avokadoen.

Størrelsen på både egg og avokado varierer, så her gjelder det å bruke sunn fornuft på tiden .

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 22.05.2024 23:40:37