Ingredienser

  • 1 stk. bagel
  • 1 ss smør til steking
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. avokado
  • 10 g babyspinat
  • 0,25 ts grovkvernet pepper
Del

Bagel med avokado og egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Speilegg slik du aldri har spist det før! Knekk egget i hullet på bagelen, la det steke og server det sammen med deilig avokado. En ny frokostfavoritt i helgene kanskje? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. bagel
  • 1 ss smør til steking
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. avokado
  • 10 g babyspinat
  • 0,25 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du

1. Skjær en bagel i to. Legg den delte bagelen med snittflaten ned i en middels varm stekepanne med smør.

Se til at hullet på lokket kan være stort nok til å romme et egg. Hvis hullet er litt lite, bruk en liten spiss kniv og skjær det litt større.

2. Knekk et egg i hullet på lokket og la det steke til eggehviten har blitt hvit. Når du syns bunnen til bagelen har fått en gyllen fin farge, tar du den ut av stekepannen og over på en tallerken.

3. Skjær avokado i tynne skiver. Legg babyspinat på bagelbunnen, legg på avokadoskivene og topp med bagellokket når egget er ferdig stekt. Ha gjerne litt nykvernet pepper på toppen.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant