Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 pk rødvinsaus
  • 10 stk. sjalottløk
  • 2 stk. grønn paprika
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Rødvinsgryte

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snu litt på rødvinsglasset. Ha litt i sausen også. Rødvinsgryte er en rask og enkel rett. Den har en fyldig vinsmak som fremhever kjøttet. God appetitt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 pk rødvinsaus
  • 10 stk. sjalottløk
  • 2 stk. grønn paprika
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.
  2. Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken. 
  3. Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.

Server med ris, kokte poteter eller potetmos og salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant