Ingredienser

Del

Portvinsgravet kalvefilet

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kalv og portvin; kan ikke slå feil. En super rett til hyggelig lag!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bland salt, sukker og portvin, hell dette i en plastpose, og legg fileten i blandingen.
  2. La det modnes i to døgn ved kjøleskapstemperatur. Snu fileten ett 2-3 ganger i døgnet.
  3. Ta den ut av posen, tørk den, og skjær den opp i tynne skiver. Server gjerne med rømme, litt salat og en toast. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant