Kalveschnitzel Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid Under 20 min En tradisjonell klassiker som smaker kjempegodt. Dette er festmat for mange, men kan selvsagt også nytes på en hverdag! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g flatbiff av kalv 5 ts honningsennep 8 stk laurbærblad 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts grovmalt pepper 1 dl tørr hvitvin eller kalvekraft 1 ss smør Slik gjør du Beregn 2 tynne biffskiver til hver, ca. 1 cm. Bank dem flate med bredsiden av en kniv eller en biffbanker. Smør sennep på begge sidene av kjøttstykkene, og legg et par laurbærblad på hver side. Strø på salt og pepper. Varm olje i stekepanna, og legg schnitzlene i – stek i ca. 2–3 min på hver side. Ta dem ut av stekepanna, og hold dem varme under et lokk. Slå hvitvin i stekepanna, tilsett ca. 1 ts sennep, og la dette få et oppkok. Rør inn smør i sausen, og hell denne over schnitzlene ved servering. Server med tomatsalat. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.