Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt rødkål

Ovnsbakt rødkål med hasselnøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødkål
  • 2 ss olivenolje

Topping

  • 50 g hasselnøtter
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk mynte
  • saft og finrevet skall av 0,5 sitron
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødkål er med sin flotte farge og milde smak en en super grønnsak som vi godt kan spise mer av. Her spiller rødkålen førstefiolin i en rett som både kan serveres som forrett eller selvstendig rett i en større meny, og som tilbehør til stekte retter av svin.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødkål
  • 2 ss olivenolje

Topping

  • 50 g hasselnøtter
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk mynte
  • saft og finrevet skall av 0,5 sitron
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Ovnsbakt rødkål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 19.06.2024 08:58:40