Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet blomkål med gremolata

Ingredienser

  • 2 stk. blomkål
  • 2 ss olivenolje

Gremolata:

  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron

Til servering:

  • ca. 2 dl gresk yoghurt
  • 2 ss olivenolje
Del

Grillet blomkål med gremolata

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Å grille blomkål er en hit i sommer, og det er ikke så rart - den milde, fine blomkålen endrer helt karakter og blir fukk av smak etter en runde over flammene. Topp blomkålbiffen med nydelig, frisk gremolata med valnøtter, urter og sitron. En super vegetarisk middag, eller bruk den som tilbehør til for eksempel grillet kyllingfilet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. blomkål
  • 2 ss olivenolje

Gremolata:

  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron

Til servering:

  • ca. 2 dl gresk yoghurt
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 24.03.2023 14:13:16