Rødkål- og mangosalat Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Fra september til januar er rødkålen på sitt aller beste, og de fleste er godt kjent med den dekorative grønnsaken som tilbehør til julemiddagen. Men den kan brukes til så mye mer enn det – som her i en frisk kålsalat med mango og koriander. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1⁄2 stk rødkål 2 stk mango 1⁄2 potte frisk koriander 2 ss olje 1 ts sukker saft og skall av 1⁄2 stk lime 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts kvernet pepper Vis næringsinnhold Energi 210kcal Fett 6.1g Protein 3.1g Karbohydrater 32.4g Jern 0.9mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Snitt rødkål i tynne strimler, en ostehøvel eller skreller kan gjøre denne jobben enklere. Ha rødkålstrimlene i en bolle. Skrell mango og skjær dem i terninger. Ha mango i bollen sammen med finhakket koriander. Rør sammen olje, sukker, skall og saft av lime, og salt og pepper til en dressing, og hell den over salaten rett før servering. Vend alt godt sammen. Rødkål setter ofte farge på fingre og fjøl. Det kan derfor lønne seg å bruke hansker når du kutter opp og blander denne salaten. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.