Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt rødkål

Ovnsbakt rødkål

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg rødkål
  • 3 stk. syrlige eple
  • 100 g tørkede fiken
  • 1 stk. vaniljestang
  • ca. 150 g friske bringebær
  • 2 dl rødvin eller kirsebærsaft
  • 1 dl balsamicoeddik
  • ca. 1 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ovnsbakt rødkål med eple og bringebær er en litt eksklusiv rødkålvariant og passer perfekt som tilbehør til all slags kjøtt, fra fra reinsdyr til kalkun. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg rødkål
  • 3 stk. syrlige eple
  • 100 g tørkede fiken
  • 1 stk. vaniljestang
  • ca. 150 g friske bringebær
  • 2 dl rødvin eller kirsebærsaft
  • 1 dl balsamicoeddik
  • ca. 1 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ovnsbakt rødkål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 18.06.2024 07:00:38