10 TIPS TIL Å ARRANGERE ETT TRYGT JULEBORD!
- Først av alt: Når du lager mat og serverer, så husk å vaske deg på hendene både før, underveis og etterpå.
- Velg en meny og tema for kvelden.
- Når du inviterer, må du følge myndighetenes anbefalinger om antall gjester, og holde deg til det.
- Husk å informere gjestene om tema og eventuell kleskode.
- Pass på at du har nok bord, stoler, fat, glass, bestikk og servietter og nok avstand mellom stolene. Sørg også for at gjestene holder anbefalt avstand gjennom hele kvelden.
- På forhånd kan du merke glass og fat med navn, for å sikre at ingen tar feil.
- Sett frem håndsprit så det er lett tilgjengelig ved bordet, og sørg for at alle bruker det før de forsyner seg av maten.
- Server gjerne maten direkte på gjestenes fat, så unngår du at alle tar på samme serveringsbestikk.
- Vær ekstra oppmerksom på de flatene som gjestene tar på mange ganger i løpet av kvelden, og ta en ekstra vask i løpet av kvelden.
Under har vi laget 4 menyforslag til den festen!