Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kanaripoteter - saltkokte poteter

Ingredienser

  • 20 stk. små potet
  • 2,5 dl grovt salt
Del

Kanaripoteter - saltkokte poteter

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Små norske nypoteter er supre å bruke til kanaripoteter. Perfekt tilbehør til all slags grillmat eller som en av flere tapasretter sammen med en god saus.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 20 stk. små potet
  • 2,5 dl grovt salt

Slik gjør du

  1. Ha poteter i en kjele og hell over salt og vann. Kok opp. Senk varmen og la potetene koke til de er møre, ca 10-15 minutter.
  2. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Børst vekk noe av saltet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 26.03.2023 16:50:14