Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun med appelsinsaus - alternativ 1

Steke- og koketips for kalkun

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steketips for kalkun.

Rett/del Mengde kjøtt pr. porsjon Tilberedningsmetode Kjernetemperatur ferdig tilberedt
Kalkunfilet
uten skinn 750 g
200 g Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 1 time på 125 °C 65 °C
Kalkunfilet
med skinn 1500 g
200 g Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 2 timer på 125 °C 65 °C
Hel kalkun
5-7 kg
500 g Stekes i ovn i ca. 30 minutter pr kg på 180 °C 68 °C
Kalkunbiff 200 g Stekes i middels varm panne 2 minutter på hver side. Etterstekes på lav varme under lokk i 4 minutter. 68 °C

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 16:49:01