Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannestekt sei med risoni

Stekt sei med risoni

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron

Pestorisoni:

  • 125 g risoni (orzo)
  • 4 ss pesto

Tilbehør:

  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 potte frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er mild og god i smaken, og er ofte en fisk som barna liker. Sammen med pestorisoni og en deilig varm tomatsalat blir det italiensk schwung over seien.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron

Pestorisoni:

  • 125 g risoni (orzo)
  • 4 ss pesto

Tilbehør:

  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 potte frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

5. Bland risoni med pesto og server.

Her kan du bruke annen type hvitfisk som torsk, skrei, brosme eller lange.
Bland gjerne inn litt parmesan i risonien så får du en fyldigere smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB13 30.05.2024 06:19:35