Glutenfri brownies

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Supergod brownies i langpanne – helt uten gluten. Perfekt å lage til en barnebursdag, skolefest eller dugnad. 

Ingredienser

  • 500 g smør
  • 8 stk egg
  • 700 g sukker
  • 200 g glutenfri kakemix
  • 100 g kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker

Slik gjør du

  1. Forvarm ovn til 175 °C.
  2. Smelt smør i en liten kjele, avkjøl noe.
  3. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  4. Bland kakemiks, kakao og vaniljesukker sammen, og sikt blandingen. Vend den siktede blandingen forsiktig inn i eggedosisen.
  5. Hell i det smeltede smøret og bland røren forsiktig sammen. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
  6. Stek kaken på midterste rille i ca. 40 minutter, sjekk gjerne med en kakepinne om kaken er ferdig. Den skal være litt rå i midten. Avkjøl kaken før servering.
Kaken egner seg godt til frysing.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.