Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sukkerbrød

Glutenfritt sukkerbrød for cøliakere

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (22)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Potetmel er helt glutenfritt, så et sukkerbrød bakt med potetmel er helt trygt å servere til en cøliaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. Sikt sammen potetmel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.
  2. Hell røren forsiktig i en smurt springform (28 cm).
  3. Stek sukkerbrødet på nederste rille i stekeovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  4. Fyll gjerne kaken med en eggekrem eller fromasj. Vær helt sikker på at ingen av ingrediensene inneholder gluten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 15.04.2024 14:05:59