Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel
Del

Glutenfritt sukkerbrød for cøliakere

(18)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Potetmel er helt glutenfritt, så et sukkerbrød bakt med potetmel er helt trygt å servere til en cøliaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. Sikt sammen potetmel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.
  2. Hell røren forsiktig i en smurt springform (28 cm).
  3. Stek sukkerbrødet på nederste rille i stekeovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  4. Fyll gjerne kaken med en eggekrem eller fromasj. Vær helt sikker på at ingen av ingrediensene inneholder gluten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant