Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sukkerbrød

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel
Del

Glutenfritt sukkerbrød for cøliakere

(20)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Potetmel er helt glutenfritt, så et sukkerbrød bakt med potetmel er helt trygt å servere til en cøliaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. Sikt sammen potetmel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.
  2. Hell røren forsiktig i en smurt springform (28 cm).
  3. Stek sukkerbrødet på nederste rille i stekeovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  4. Fyll gjerne kaken med en eggekrem eller fromasj. Vær helt sikker på at ingen av ingrediensene inneholder gluten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 20.03.2023 10:14:03